Skrivet av: fantasyflickan | december 26, 2009

Inga hårda paket

Julaftonen kom och gick och visst fick jag bra presenter, men det var dåligt med hårda paket. I alla fall små tunga fyrkantiga hårda paket innehållande böcker. Men efter en räd i pappas välfyllda bokhyllor har jag nu försett mig med böcker för en tid framöver.

Räden var faktiskt riktigt framgångsrik och jag äker härifrån med Ann Cleeves, de tre senaste Peter Robinson, Harlan Coben, Simon Beckett och några andra som min pappa sa: Den här är jättebra, läs den! Och tro det eller ej, jag hittade faktiskt även Dödgrävarens dotter av Joyce Carol Oates som jag har tänkt läsa hur länge som helst. (Eller sen den kom ut i alla fall ;-) Den åkte försås med i kassen den också.

Men Nekromantikerns ensamhet av Nick Perumov får jag nog köpa själv. Det är den sjätte delen i författarens fantastiska fantasyserie och den vill jag ha i bokhyllan.

Nu ska jag återgå till Stephenie Meyers Eclipse, den tredje boken om Bella och hennes kärlek till vampyren Edward. Är inte så väldigt imponerad hittills, men jag har ju börjat på serien så nu måste jag ju se hur det går…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: