Skrivet av: fantasyflickan | maj 25, 2010

Ett senkommet bokbyte

Under stora bokbytardagen i förra veckan blev det en del bokprat här på jobbet och en kollega tyckte att jag absolut skulle läsa Vid stjärnhavets strand av David Brin. Jag har hört talas om författaren och tycker definitivt att det låter som en bok för mig. I dag fick min kollega med sig boken och i utbyte fick han Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist. Tror att vi båda kommer bli nöjda!

Annonser

Responses

  1. Vid stjärnhavets strand är visst det två i hans första trilogi.. och handlar om delfiner :) Ibland undrar jag varför jag inte ger mig på att läsa mer sf..

    • Ja den verkar jättebra. Men jag är lite förvirrad, det står att det är del två, men kollar man hos SF-bokhandeln så ser det ut som att det är den första delen. Men den verkar gå att läsa fristående också och det här ska tydligen vara hans bästa bok och den har vunnit en massa priser, så jag börjar med den och ser om jag gillar författaren. I så fall kan det nog bli fler framöver.

      Och sf är ju jättekul. Börja inte med Alastair Reynolds bara. Han har jämförts med Asimov och jag vet ju vad du tycker om honom ;-)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: